Ta kontroll över ditt underhåll

Företag som verkar inom installation, service och underhåll påverkas som de flesta andra branscher av den digitalisering som sker idag. Hela processflödet från installation, service, underhåll och felrapportering till planering, uppföljning och fakturering sker ofta i förlegade rutiner eller krångliga system.

Med ServiceTag får ni en effektiv och smidig hantering av hela processflödet. Ett modernt service- och underhållssystem anpassat för dig, dina medarbetare och kunder.

Hur funkar det?
Kom igång med 5 enkla steg

1. Behov & flöde

Interna processer, rutiner och flöden skiljer sig åt mellan företag när det kommer till service och underhåll. Detta vet vi av erfarenhet. Vi vet också att det inte finns några färdiga system som passar alla.

Med vår gemensamma expertis identifierar vi tillsammans era unika behov och skapar en lösning som är enkel att använda och lätt att lära.

2. Anpassa & optimera

Våra kunders lösningar har stor variation och vi ser till att just er lösning anpassas efter era unika behov. Anpassningar som förenklar och säkerställer era rutiner och optimerar arbetet.

Vi lägger stor vikt vid användarvänligthet och förenkling där varje enskild moment är unikt anpassat för dess olika användare och situation.

3. Applicera & aktivera

Med våra smarta etiketter får ni full spårbarhet och kontroll över era objekt. Etiketterna innehåller unika QR-koder och aktiveras vid första scanning.

I samband med aktiveringen tilldelas objektet önskad data för att underlätta spårning och kommunikation.

4. Kontrollera & rapportera

All kommunkation och rapportering sker enkelt och smidigt genom att scanna QR-koden med mobilen. Objektens mobila landningssidor visar anpassad information och ger tillgång till olika typer av funktioner beroende på vem som scannar.

5. Hantera & analysera

Adminportalen är själva hjärtat i lösningen. Här loggas alla aktiviteter och du får en bra överblick över alla objekt, dess aktuella status och historik under hela livscykeln. Här hanteras även systemets alla användare samt grundläggande inställningar.

Vill du veta mer? Kontakta oss

CARL-ANTON JOHANSSON
Telefon: 070 563 12 04
carl.anton@myqr.se

+ =  
Skicka

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår